Ontvang het gratis LEGO® Life Magazine

Dit gedrukte magazine is ideaal voor kinderen van 5 t/m 9 jaar en wordt vier keer per jaar bij je thuis geleverd. Helemaal gratis.

Meld je nu aan om het volgende nummer te ontvangen op .


28 pagina's vol plezier zonder scherm!

Elk nummer staat vol met coole activiteiten, leuke strips, creatieve bouwwerken, posters en nog veel meer! Met alle favoriete LEGO® sets en personages van je kind!

Schrijf je in met 3 eenvoudige stappen

Helemaal gratis. Inclusief verzending. Geen creditcard nodig.

  1. Stap 1Inloggen op je LEGO® account

    Als je nog geen account hebt, kun je er eenvoudig een aanmaken om toegang te krijgen tot het LEGO® Life Magazine en spannende beloningen en ervaringen te krijgen als lid van ons LEGO Insiders programma.

  2. Stap 2Vul je gegevens in

    Voer je adresgegevens in, plus de naam en leeftijd van het kind dat zich abonneert, zodat we weten waar we het magazine naartoe kunnen sturen.

  3. Stap 3Je bent er helemaal klaar voor!

    Je kind kan uitkijken naar het eerstvolgende magazine!

Bekijk de verzameling

We bewaren digitale versies van nieuwe en oude LEGO® Life Magazines, zodat jij en je kind ze gemakkelijk kunnen vinden!

Cool creations van kinderen

Elk nummer staat vol geweldige creaties gemaakt door LEGO® fans van over de hele wereld. Als je kind ook een eigen creatie in het magazine wil zien, kun je de creatie indienen. Klik hieronder op 'Creatie insturen' en volg de stappen.

  • Een Cool Creation
  • Een Cool Creation
  • Een Cool CreationEen Cool Creation
  • Een Cool Creation
  • Een Cool CreationEen Cool CreationEen Cool Creation
  • Een Cool Creation
  • Een Cool Creation
  • Een Cool CreationEen Cool Creation
Afbeelding van een zwaaiende Max

Schrijven naar Max

Je kunt Max schrijven over van alles, zoals wat je leuk vond aan het magazine of zelfs suggestie om het volgende nummer nog leuker te maken!

Getest door kinderen, goedgekeurd door ouders

Ontdek waarom het LEGO® Life Magazine zo populair is.

Vragen?

Wie kan zich aanmelden voor het LEGO® Life Magazine?

Ouders en verzorgers kunnen kinderen in de leeftijd 5 tot 9 jaar aanmelden.

Als je kind jonger is dan 5 jaar, bieden we veel leuke ervaringen aan die geschikter zijn voor onze jongste bouwers op onze DUPLO® website. Als je kind ouder is dan 9 jaar, past de leuke, gepersonaliseerde ervaring van de LEGO® Life app waarschijnlijk beter bij hen. Deze is hier te downloaden:

App Store
Google Play
Amazon (Alleen in de VS en Canada)

Hoeveel kost het magazine?

Het is helemaal gratis! Het magazine wordt gratis gedrukt en naar je opgestuurd. Zo koesteren wij LEGO® fans over de hele wereld.

In welke landen is het magazine beschikbaar?

Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Australië, Nieuw Zeeland​, Zuid-Korea, Italië en Mexico.

Heb ik een LEGO® account nodig om me op het magazine te abonneren?

Ja, je hebt een account nodig om je te abonneren op LEGO® Life Magazine. Dat is gratis en geeft je toegang tot ons lidmaatschapsprogramma, LEGO Insiders.

Dit opent een wereld van exclusieve beloningen en ledenvoordelen voor jou en je gezin. Je kunt punten verdienen en inwisselen voor LEGO sets, kortingen, speelactiviteiten en zelfs LEGOLAND® tickets!

Wanneer kan ik het volgende nummer verwachten?

Het volgende nummer wordt bezorgd op:

Als nieuwe abonnee vind je meer informatie over wanneer je kind het eerste magazine ontvangt in de e-mail met de abonnementsbevestiging, want deze datum kan afwijken op basis van wanneer je je hebt aangemeld.

Activiteiten om samen met je gezin te bouwen

Inspiratie nodig voor naschoolse activiteiten of regenachtige dagen? Ontvang dan allerlei gratis activiteiten voor jou en je gezin!

Een gezin dat met LEGO stenen speelt

Het magazine dat tot de verbeelding spreekt

Het LEGO® Life Magazine is helemaal gratis, geen proefperiode en geen creditcard nodig. Je krijgt zelfs gratis verzending! Je hoeft je alleen aan te melden, dan krijgt je kind vier keer per jaar het magazine.

Deel het magazine met je familie en vrienden!

LEGO.com/get-magazine