op de website van

Greet Beukenkamp

schrijfster van kinder-  en  jeugdboeken

en van Young Adult

 

Heb je informatie nodig voor een werkstuk, boekbespreking of boekverslag, of wil je iets over mij en mijn boeken weten, dan vind je hier misschien wat je zoekt.

 

 

 

 

 

 

 

Als je wilt weten welke boeken ik heb geschreven voor kinderen van 12 jaar en ouder, klik dan op het plaatje van het boek hiernaast.

Tegen mijn wil was niet meer verkrijgbaar, maar is nu als e-book te koop bij Amazon en binnenkort ook in een Engelse vertaling.

Als je wilt weten welke boeken ik heb geschreven voor kinderen van 8—10 jaar, klik dan op het plaatje van het boek hiernaast.

Sneeuwstorm is een spannend ski-avontuur. Neem het mee op wintersport!

Door een brand in het magazijn van uitgeverij Sjaloom zijn al mijn boeken daar verloren gegaan. Die zijn dus niet meer te koop. Ook zijn er boeken gewoon uitverkocht. Mocht je toch een boek willen hebben dat niet meer te krijgen is, dan heb ik soms nog een paar exemplaren staan. Je kunt het dan bij mij bestellen. Bovendien signeer ik het en kan ik er iets persoonlijks in zetten. Klik voor meer informatie op het stapeltje boeken hiernaast.

Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van het oude Egypte, dan raad ik je aan De jongen achter het masker te lezen. Het is het verhaal van Toetankhamon, de meest beroemde farao van het oude Egypte. Het is een boek voor jongeren vanaf 15 jaar, maar wordt ook veel gelezen door volwassenen. Het is uitgegeven door Clavis.

Lees op de nieuwspagina over de laatste ontwikkelingen rond de geheime kamers in de graftombe van farao Toetankhamon.

 

Als je meer over mij wilt weten, klik dan op mijn zelfportret.

Als je mij iets wilt vragen over een van mijn boeken, klik dan op de enveloppe en stuur me een e-mail. Ik antwoord zo snel mogelijk.

If you want to ask me something about one of my books, just click on the adjacent enveloppe icon and send me an e-mail. I’ll answer as soon as possible.

Wil je weten of ik bij jou op school of in de bieb kom, of wil je op de hoogte zijn van mijn nieuwste boeken, klik dan op de nieuwskrant.

 

Je kunt hier ook lezen over mijn nieuwe boek: De vlucht van de zeemeeuw, dat is uitgegeven door Clavis. Het boek staat op de short list van de Jonge Jury 2022. Vanaf 3 januari tot 3 mei 2022 kun je je stem uitbrengen op een van de boeken van deze lijst, ook op mijn boek ...

 

Verder kun je lezen over mijn nieuwe hond, Nomad, die hier nu in huis rondloopt.

Als je wilt weten welke boeken ik heb geschreven voor kinderen van 10 jaar en ouder, klik dan op het plaatje van het boek hiernaast.

Daar kun je meer lezen over Zwarte Panter en Gewoonweg Verdwenen, boeken voor kinderen van 10—12 jaar.