Dieren met een F

Kies een beginletter
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ik zoek informatie voor groep:
4 5 6 7 8 iedereen
 • Plaatje De flamingo
  schooltv.nl
  De flamingo

  Europese flamingo's overwinteren in Afrika. Elk jaar komen ze terug naar Europa om zich voort te planten. Ze broeden in grote kolonies. Als de jongen groot genoeg zijn, gaan ze in een crèche, waar een aantal oudervogels ze bewaakt tegen bijvoorbeeld roofmeeuwen. Bekijk het filmpje op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Mini-pad flamingo
  mini-pad-flamingo.yurls.net
  Mini-pad flamingo

  In dit mini-pad ga je vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Zo kom je veel te weten over de flamingo.

  x
 • Plaatje Spreekbeurt rode flamingo
  avifauna.nl
  Spreekbeurt rode flamingo

  Op de site van vogelpark Avifauna vind je superhandige informatie voor een spreekbeurt of werkstuk over de rode flamingo's.

  x
 • Plaatje Fret
  kids.licg.nl
  Fret

  De belangrijkste informatie over de fret staat hier voor jou op een rijtje. Aan de orde komen: Is dit een huisdier voor jou? De verzorging, wat doe je wel wat doe je niet. Met leuke weetjes en vragen die je bij een spreekbeurt aan je klas kunt stellen. (Met Adobe Acrobat Reader op je computer kun je...

  x
 • Plaatje Waarom zitten fruitvliegjes graag op een fruitschaal?
  schooltv.nl
  Waarom zitten fruitvliegjes graag op een fruitschaal?

  Fruitvliegjes houden heel erg van fruit. Maar hoe komt het dat er soms heel veel fruitvliegjes tegelijk op een fruitschaal zitten? Bekijk het filmpje op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Fruitvliegjes
  hetklokhuis.nl
  Fruitvliegjes

  Nienke gaat naar een ziekenhuislaboratorium waar ze onderzoek doen met fruitvliegjes. De diertjes hebben namelijk voor ongeveer driekwart hetzelfde DNA als mensen. Zo kunnen ze heel nuttig zijn voor onderzoek naar bepaalde ziektes. Bekijk deze aflevering van Het Klokhuis.

  x