Zoek op trefwoorden acteren

 • Plaatje Acteren
  docukit.nl
  Acteren

  Acteren is een ander woord voor toneelspelen. Doen alsof, dus. Je speelt dat je iemand anders bent. Dat kan een heel brutaal iemand zijn, maar ook een boze prinses, of een leeuw met liefdesverdriet. Lees er over op de website van Docukit. Meer informatie in dit boekje: Junior Informatie, nr. 068 (De...

  x
 • Plaatje Acteren in een musical
  schooltv.nl
  Acteren in een musical

  Zingen, dansen en toneel spelen. Dominique van Vliet is een bekende actrice. In deze clip vertelt ze hoe het is om in een echte musical te spelen. Wat moet je allemaal kunnen? Bekijk het filmpje op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Castingbureau
  hetklokhuis.nl
  Castingbureau

  Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het in deze aflevering van Het Klokhuis.

  x
 • Plaatje Hoe word je filmster?
  willemwever.nl
  Hoe word je filmster?

  Op de website van Willem Wever vind je antwoord op deze vraag.

  x
 • Plaatje Help! Hoe speel ik een humoristische rol?
  schooltv.nl
  Help! Hoe speel ik een humoristische rol?

  Stel, jij krijgt een humoristische rol in jouw eindmusical. Hoe moet je grappig zijn op het toneel? Timing van je tekst is heel belangrijk, maar ook als je geen tekst hebt kun je grappig zijn! Bekijk het filmpje van De Eindmusical op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Het Klokhuis afleveringen
  hetklokhuis.nl
  Het Klokhuis afleveringen

  Heb je een aflevering van het Klokhuis gemist? Geen probleem. Via de website kun je oude afleveringen van het Klokhuis (vanaf oktober 2003) bekijken.

  x