Zoek op trefwoorden geiten

 • Plaatje Geit
  kids.licg.nl
  Geit

  Weetjes en feiten over de geit. Is dit een huisdier voor jou? En wat doe je wel en niet bij de verzorging van dit dier. Met leuke weetjes en vragen die je bij een spreekbeurt kunt stellen aan je klas. (Met Adobe Acrobat Reader op je computer kun je de spreekbeurtinformatie downloaden en opslaan of printen.)

  x
 • Plaatje Hoe klimt een geit?
  schooltv.nl
  Hoe klimt een geit?

  Geiten kunnen goed klimmen. Veel beter dan mensen. Zelfs op steile hellingen vallen ze niet naar beneden. Hoe doen geiten dat? Bekijk het filmpje op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Spreekbeurt Geit
  dierenbescherming.nl
  Spreekbeurt Geit

  Spreekbeurt van de Dierenbescherming over de geit. Met leuke weetjes, quizvragen en filmpjes voor in de klas. (Met Adobe Acrobat Reader op je computer kun je de informatie downloaden en opslaan of printen.)

  x
 • Plaatje Waarom is geitenkaas wit?
  schooltv.nl
  Waarom is geitenkaas wit?

  Een gewoon plakje kaas is geel. Maar geitenkaas is hartstikke wit. Hoe komt dat? Dolores gaat naar Bekijk dit filmpje uit Het Klokhuis op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Grazers
  hetklokhuis.nl
  Grazers

  Schapen, koeien, geiten en konijnen hebben allemaal één ding gemeen: het zijn grazers. Hun menu bestaat vooral uit gras. Maar eten ze lang of kort gras? En eten ze ook gras in de buurt van hun eigen poep en keutels? Bekijk deze aflevering van Het Klokhuis.

  x
 • Plaatje Het Kleine Loo (Tijdschrift)
  hetkleineloo.nl
  Het Kleine Loo (Tijdschrift)

  In het (onderwijs)tijdschrift Het Kleine Loo lees je van alles over het werken op de boerderij. Op de website vind je veel informatie voor spreekbeurt of werkstuk. Klik op 'informatie' en klik dan op het plaatje met het onderwerp waar jij iets over zoekt.

  x
 • Plaatje Over het houden van huisdieren
  kids.licg.nl
  Over het houden van huisdieren

  Op deze site kun je terecht voor informatie als je een huisdier wilt kopen. Heb je al een huisdier dan lees je hier hoe je er goed voor kunt zorgen. Denk jij dat je heel veel weet over huisdieren? Doe dan de speurtocht.

  x
 • Plaatje Het Klokhuis afleveringen
  hetklokhuis.nl
  Het Klokhuis afleveringen

  Heb je een aflevering van het Klokhuis gemist? Geen probleem. Via de website kun je oude afleveringen van het Klokhuis (vanaf oktober 2003) bekijken.

  x
 • Plaatje Witte melkgeit
  dierenrijk.nl
  Witte melkgeit

  Op de site van kinderdierentuin Dierenrijk vind je leuke weetjes over de witte melkgeit.

  x