Zoeken: alan alexander milne

Ik zoek informatie voor groep:
5 6 7 8 iedereen
 • Plaatje Alan Alexander Milne op Leesplein
  leesplein.nl
  Alan Alexander Milne op Leesplein

  Meer weten over de schrijver A. A. Milne, de schrijver van de verhalen over Winnie de Poeh? Neem een kijkje op Leesplein.

  x
 • Plaatje Alexander de Grote
  kinderenwebhotel.be.previewmysite.com
  Alexander de Grote

  Hier vind je informatie over Alexander de Grote.

  x
 • Plaatje Appen met Alexander Pechtold (D66)
  jeugdjournaal.nl
  Appen met Alexander Pechtold (D66)

  Op 15 maart 2017 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Om de politici wat beter te leren kennen, appt het Jeugdjournaal met de lijsttrekkers van de grootste politieke partijen. In dit gesprek vertelt Alexander Pechtold van de partij D66 meer over zichzelf en zijn partij.

  x
 • Plaatje De grote Jeugdjournaal Verkiezingsuitzending
  jeugdjournaal.nl
  De grote Jeugdjournaal Verkiezingsuitzending

  In de grote Jeugdjournaal Verkiezingsuitzending vertellen Alexander Pechtold (D66 ), Sybrand Buma (CDA), Lodewijk Asscher (PvdA), Mark Rutte (VVD) Geert Wilders (PVV) en Emile Roemer (SP) wat zij belangrijk vinden voor Nederland.Heb je de uitzending op 11 maart gemist, dan kun je hier terugkijken.

  x
 • Plaatje De Kinderstem : kinderen stellen vragen aan politici
  youtube.com
  De Kinderstem : kinderen stellen vragen aan politici

  Samen met de Kindercorrespondent stellen kinderen vragen aan politici. Vragen over politiek, hun partij en de Tweede Kamerverkiezingen. Bekijk de filmpjes op het YouTube-kanaal van de Kindercorrespondent.

  x
 • Plaatje Kidsweek bezoekt politieke partijen
  staging.kidsweek.nl
  Kidsweek bezoekt politieke partijen

  Op 15 maart mogen Nederlandse volwassenen naar de stembus. Samen bepalen ze dan welke politici in de Tweede Kamer komen. Maar wie zijn al die politici eigenlijk en wat voor plannen hebben ze met Nederland? Vlogger Tim (17) gaat langs bij partijen om het te vragen. Bekijk de filmpjes op de site van Kidsweek.

  x
 • Plaatje Raar maar waar 2 (eduboek)
  eduboek.nl
  Raar maar waar 2 (eduboek)

  Raar, maar waar! Dat is het thema van de Kinderboekenweek 2015. Dit eduboek gaat over ontdekkingen in de wetenschap en de techniek. Het is raar, maar waar, maar deze uitvindingen of ontdekkingen gebeurden allemaal door toeval, door een ongeluk of een slordigheidje. Met filmpjes en puzzels.

  x
 • Plaatje Turkije
  landenweb.nl
  Turkije

  Turkije ligt in Europa. Lees de uitgebreide informatie over dit land op Landenweb. (Deze site bevat reclame)

  x
 • Plaatje De geschiedenis van de telefoon
  schooltv.nl
  De geschiedenis van de telefoon

  De uitvinder van de telefoon is Alexander Graham Bell. Hij vond de telefoon uit in 1876. Bekijk het filmpje op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Hoe werkt het internet?
  schooltv.nl
  Hoe werkt het internet?

  Een mailtje stuur je binnen één seconde vanuit je huis naar alle kanten van de wereld. Maar hoe kan dat eigenlijk? Hoe zit het internet in elkaar? Alexander Klöpping neemt je mee naar een verkeersplein van het internet. Bekijk het filmpje op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Koninklijke Klokhuis Quiz
  hetklokhuis.nl
  Koninklijke Klokhuis Quiz

  In het kader van de troonopvolging van prins Willem Alexander, op 30 april, een spectaculaire Koninklijke Klokhuis Quiz. Hoeveel weten wij van het koningshuis? Een vraag- en antwoordspel met boeiende fragmenten!

  x