Zoeken: eneco tour

Ik zoek informatie voor groep:
4 5 6 7 8 iedereen
 • Plaatje BinckBank Tour
  sport.be
  BinckBank Tour

  De BinckBank Tour is de opvolger van de Eneco Tour, een wielerronde die ieder jaar wordt verreden door België en Nederland. In 2017 vindt deze tour plaats van 7 tot en met 13 augustus. Hier vind je uitgebreide informatie over de wielerwedstrijd.

  x
 • Plaatje Tourgeschiedenis
  tourgeschiedenis.nl
  Tourgeschiedenis

  Alles wat je wilt weten over de geschiedenis van de Tour de France vind je op deze site. Met uitslagen en vele tourverhalen uit de historie van de Ronde van Frankrijk.

  x
 • Plaatje Combo Tour de France
  combo-tour-de-france.yurls.net
  Combo Tour de France

  In deze combo vind je websites, filmpjes en een werkboekje. Speur naar informatie en beantwoord de vragen, zo kom je veel te weten over de Tour de France.

  x
 • Plaatje Etappes Tour de France 2017
  nos.nl
  Etappes Tour de France 2017

  Op zaterdag 1 juli start de Tour de France 2017 in Düsseldorf en op zondag 23 juli eindigen de wielrenners in Parijs. Bekijk hier alle etappes.

  x
 • Plaatje Ploegen Tour de France 2017
  nos.nl
  Ploegen Tour de France 2017

  Deze ploegen met hun wielrenners doen mee aan de Tour de France 2017.

  x
 • Plaatje Tour de France (WikipediA)
  nl.wikipedia.org
  Tour de France (WikipediA)

  In de encyclopedie WikipediA vind je uitgebreide informatie over de Tour de France (de Ronde van Frankrijk).

  x
 • Plaatje Tour de France 2016
  sporten.yurls.net
  Tour de France 2016

  Voor de echte fans. Meester Henk verzamelt heel veel weetjes over de Tour de France, wielrennen en wielrenners.

  x
 • Plaatje Tour de France 2017 (NOS)
  nos.nl
  Tour de France 2017 (NOS)

  Tour de France 2017... Op de site van NOS Sport vind je informatie en filmpjes met nieuws, etappeverslagen, klassementen en de deelnemers.

  x
 • Plaatje Tour de France 2018
  letour.fr
  Tour de France 2018

  Dit is de officiële website van de Tour de France 2018. Natuurlijk geschreven in de Franse taal. Je kunt de site ook in de Engelse taal bekijken.

  x
 • Plaatje Animatiefilmpje Tour de France
  infobytes.tv
  Animatiefilmpje Tour de France

  Een animatiefilm over de geschiedenis en alles wat je nog meer wilt weten over de Tour de France. Het filmpje duurt ± 10 minuten, de toelichting is Engelstalig.

  x
 • Plaatje Tour de France Memoryspel
  memoryspelen.nl
  Tour de France Memoryspel

  Ken jij deze woorden? Ze horen bij de Tour de France. Doe de test en speel het memory-spel.

  x
 • Plaatje Spreekbeurt Tour de France
  spreekbeurt-tour-de-france.yurls.net
  Spreekbeurt Tour de France

  Op deze pagina vind je handige websites, filmpjes, plaatjes en nuttige tips voor een spreekbeurt over de Tour de France.

  x
 • Plaatje Werkboekje Tour de France
  internetwijzer-bao.nl
  Werkboekje Tour de France

  Werkboekje over de Tour de France met puzzels, kleurplaten, opdrachten en meer. (Met Adobe Acrobat Reader op je computer kun je de informatie downloaden en opslaan of printen.)

  x
 • Plaatje Het grote Tour de France woordenboek
  sevendays.nl
  Het grote Tour de France woordenboek

  Waarom gebruiken sportverslaggevers bij het wielrennen toch altijd van die onbegrijpelijke termen? Met dit woordenboekje van 7Days bij de hand kun je hen moeiteloos volgen. Handig als je de Tour de France volgt.

  x
 • Plaatje Gilles de la Tourette
  hetklokhuis.nl
  Gilles de la Tourette

  Renée heeft Gilles de la Tourette. Klinkt mooi, maar het is niet prettig. Want op onvoorspelbare momenten heeft zij last van allerlei zenuwtrekken. Maar met behulp van medicijnen en therapie kan ze de tics goed onderdrukken. Bekijk hier de Klokhuisaflevering.

  x
 • Plaatje ABN AMRO World Tennis Tournament
  abnamrowtt.nl
  ABN AMRO World Tennis Tournament

  Het ABN AMRO World Tennis Tournament is het grootste tennistoernooi van Nederland. Het wordt gehouden in de Rotterdamse Ahoy van maandag 12 februari t/m zondag 18 februari 2018. Lees er alles over op deze website.

  x
 • Plaatje Drie vragen over Tata Steel Chess Tournament
  jeugdjournaal.nl
  Drie vragen over Tata Steel Chess Tournament

  Het Jeugdjournaal geeft antwoord op drie vragen over het Tata Steel Chess Tournament, één van de grootste schaaktoernooien ter wereld. Waarom is het toernooi zo belangrijk? Wie maken er kans om te winnen? Is het toernooi ook voor kinderen?

  x
 • Plaatje Maurits Tour
  mauritshuis.nl
  Maurits Tour

  In de Mauritshuis Tour vind je informatie over alle schilderijen in het museum. Met uitleg, foto's, gekke vragen, interessante filmpjes en een verrassende ontknoping.

  x
 • Plaatje Tata Steel Chess Tournament
  tatasteelchess.com
  Tata Steel Chess Tournament

  Alles wat je wilt weten over het Tata Steel Chess Tournament, één van de grootste schaaktoernooien ter wereld, vind je op deze Engelstalige site.

  x
 • Plaatje Info Cycling
  play.google.com
  Info Cycling

  Met deze app volg je alle belangrijke wielerwedstrijden, zoals de Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta a España en de rest van de World Tour-evenementen.

  x
 • Plaatje Ik heb dat
  ikhebdat.nl
  Ik heb dat

  Deze website gaat over Yvo met z’n familie, en over andere kinderen met een ziekte of aandoening. Verder gaat deze site over erfelijkheid. Over de dingen dus, die we hebben meegekregen van onze ouders. Leuke dingen, maar ook minder leuke dingen. Je vindt ook een lijst met erfelijke ziektes. Als je...

  x
 • Plaatje Wielrennen
  bibliotheek.nl
  Wielrennen

  De Bibliotheek helpt jou aan handige informatie voor je werkstuk of spreekbeurt. Met verwijzingen naar boeken, filmpjes en websites. Kies zelf op welk niveau je meer informatie wilt hebben.

  x
 • Plaatje Het Klokhuis afleveringen
  hetklokhuis.nl
  Het Klokhuis afleveringen

  Heb je een aflevering van het Klokhuis gemist? Geen probleem. Via de website kun je oude afleveringen van het Klokhuis (vanaf oktober 2003) bekijken.

  x
 • Plaatje Bus
  hetklokhuis.nl
  Bus

  Bussen moeten een soort veiligheidsexamen afleggen voordat ze de weg op mogen. Dolores doet allerlei zware testen met een nieuwe touringcar: zoals bijvoorbeeld de remtest en de cirkeltest. En wat dacht je van de klapbandtest? De testchauffeur gaat zelfs met losse handen door een bocht om de wegligging...

  x
 • Plaatje VOC-schip de Batavia
  bataviawerf.nl
  VOC-schip de Batavia

  Dit is de webstek van de Bataviawerf. Je vindt hier o.a. informatie over het VOC-schip de Batavia. Via Virtuele Tour kun je rondkijken in de Batavia. In het Bataviawerf Kenniscentrum vind je spreekbeurtinformatie.

  x
 • Plaatje Wielrennen
  docukit.nl
  Wielrennen

  Wielrennen is een populaire sport voor jong en oud. Overal ter wereld zijn er wedstrijden op de openbare weg, in het veld en op een speciale wielerbaan. Een paar bekende wedstrijden zijn de Tour de France en de Ronde van Vlaanderen. Lees er over op de website van Docukit. Meer informatie in dit boekje:...

  x
 • Plaatje Joop Zoetemelk (WikiKids)
  wikikids.nl
  Joop Zoetemelk (WikiKids)

  Joop Zoetemelk is misschien wel de bekendste oud-wielrenner van Nederland. In 1980 won hij de Tour de France, in 1985 werd hij wereldkampioen. In WikiKids lees je meer.

  x