Zoeken: koningsspelen

Ik zoek informatie voor groep:
peuters 1 2 3 4 5 6 7 8 leerkrachten iedereen
 • Plaatje Drie vragen over de Koningsspelen
  jeugdjournaal.nl
  Drie vragen over de Koningsspelen

  Het Jeugdjournaal geeft antwoord op drie vragen over de Koningsspelen 2017: Wanneer zijn de Koningsspelen? Waarom zijn er Koningsspelen? Wat is er dit jaar nieuw?

  x
 • Plaatje Koningsspelen
  koningsspelen.nl
  Koningsspelen

  De Koningsspelen zijn op vrijdag 12 april, een vrolijke en gezellige sportieve dag voor alle kinderen van de basisscholen in Nederland en op de Nederlandse Antillen. De dag begint met een gezond en feestelijk Koningsontbijt, gevolgd door de Koningssportdag, vol beweging voor alle kinderen. Het thema...

  x
 • Plaatje Okido (Officiële Koningsspelen videoclip)
  kvk.bnnvara.nl
  Okido (Officiële Koningsspelen videoclip)

  Op 21 april 2017 vinden weer de Koningsspelen plaats. Lekker sporten en bewegen. Kinderen voor Kinderen helpt je een handje met het lied 'Okido'. Zing en dans jij ook mee? Bekijk hier de videoclip.

  x
 • Plaatje Fitlala (Kinderen voor Kinderen)
  kvk.bnnvara.nl
  Fitlala (Kinderen voor Kinderen)

  Op 20 april 2018 vinden weer de Koningsspelen plaats. Lekker sporten en bewegen. Kinderen voor Kinderen helpt je een handje met het lied 'Fitlala'. Zing en dans jij ook mee? Op deze pagina vind je de dansinstructie, de zangles, de bladmuziek, de songtekst en de vlog over het opnemen. Bekijk hier de clip:

  x
 • Plaatje Hupsakee!
  kvk.bnnvara.nl
  Hupsakee!

  Op 22 april 2016 vinden weer de Koningsspelen plaats. Lekker sporten en bewegen. Kinderen voor Kinderen helpt je een handje met het lied 'Hupsakee'. Zing en dans jij ook mee? Hier vind je de videoclip, de dansinstructie, de tekst en de bladmuziek.

  x
 • Plaatje Okido (Dansles)
  kvk.bnnvara.nl
  Okido (Dansles)

  Op 21 april 2017 vinden weer de Koningsspelen plaats. Lekker sporten en bewegen. Kinderen voor Kinderen helpt je een handje met het lied 'Okido'. Dans jij ook mee? Demi legt je de dans stap voor stap uit in deze videoclip.

  x
 • Plaatje Doe de Pasapas (KInderen voor Kinderen)
  kvk.bnnvara.nl
  Doe de Pasapas (KInderen voor Kinderen)

  Op 12 april 2019 vinden weer de Koningsspelen plaats. Lekker sporten en bewegen. Kinderen voor Kinderen helpt je een handje met het lied 'Pasapas'. Zing en dans jij ook mee? Op deze pagina vind je de video, de dansinstructie, de zangles, de songtekst en de vlog over het opnemen. Bekijk hier de clip:

  x
 • Plaatje Bewegen is gezond
  karaokekvk.bnnvara.nl
  Bewegen is gezond

  Zing lekker mee met de karaokeversie van het Kinderen voor Kinderen-lied 'Bewegen is gezond'.

  x