Zoeken: oorlogskinderen

Ik zoek informatie voor groep:
5 6 7 8 leerkrachten iedereen
 • Plaatje War Child superspreekbeurt
  warchild.nl
  War Child superspreekbeurt

  Wil jij jouw klasgenoten alles vertellen over leeftijdsgenoten die opgroeien in oorlog? En ook iets voor deze kinderen doen? Doe dan de War Child Superspreekbeurt! Zo kom je alles te weten over het werk van War Child. En help je oorlogskinderen. Vul op de site van War Child je gegevens in om de spreekbeurtpakketten...

  x
 • Plaatje IS leidt kinderen op tot IS-strijders
  schooltv.nl
  IS leidt kinderen op tot IS-strijders

  De terroristische organisatie IS is vaak in het nieuws. In het Midden-Oosten heeft de Islamitische Staat flinke gebieden veroverd en ze regeren daar met harde hand. In de dorpen en steden die de terroristen onder controle hebben, moet iedereen doen wat de leiders zeggen. Ook kinderen. Bekijk het filmpje...

  x
 • Plaatje Unicef
  unicef.nl
  Unicef

  Unicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties, komt op voor de rechten van kinderen wereldwijd. Lees alles over deze organisatie, wat ze doen en wat jij kunt doen op hun website.

  x
 • Plaatje Unicef in de klas
  unicef.nl
  Unicef in de klas

  Unicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties, komt op voor de rechten van kinderen wereldwijd. Wat kun jij doen? Je leest het op deze site. Je kunt hier ook informatie voor spreekbeurten of werkstukken downloaden en filmpjes bekijken.

  x
 • Plaatje War Child Kidsclub
  warchildkidsclub.nl
  War Child Kidsclub

  Op deze site kom je alles te weten over kinderen in andere landen, en over War Child.

  x
 • Plaatje War Child spreekbeurt
  warchild.nl
  War Child spreekbeurt

  War Child heeft twee spreekbeurtpakketten waar je zo mee aan de slag kunt. Een pakket met informatie over kinderen in oorlog en een pakket over kindsoldaten en hoe War Child kindsoldaten helpt. Vul op de site van War Child je gegevens in om de spreekbeurtpakketten te kunnen downloaden.

  x