Zoeken: pannenkoeken

Ik zoek informatie voor groep:
1 2 3 4 5 6 7 8 iedereen
 • Plaatje 9 x pannenkoeken
  dekinderkookshop.nl
  9 x pannenkoeken

  Een stapel pannenkoeken of eens iets anders proberen. Hier vind je negen recepten van supperlekkere pannenkoeken. Ga je zelf pannenkoeken bakken doe wel voorzichtig of vraag hulp.

  x
 • Plaatje Hoe bak je pannenkoeken?
  schooltv.nl
  Hoe bak je pannenkoeken?

  Bakt jouw moeder de lekkerste pannenkoeken? Vanaf nu niet meer! Met de hulp van topkok Ramon Beuk bak je binnen no-time zelf de lekkerste pannenkoeken. Bekijk de tutorial van Zapp Skills op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Zo maak je pannenkoekenbeslag
  lekkertafelen.nl
  Zo maak je pannenkoekenbeslag

  Met dit recept maak je de lekkerste pannenkoeken. Doe wel voorzichtig of vraag hulp.

  x
 • Plaatje Hoe worden koekenpannen gemaakt?
  schooltv.nl
  Hoe worden koekenpannen gemaakt?

  Een koekenpan is onmisbaar, zeker als je pannenkoeken wilt bakken. Maar een koekenpan moet natuurlijk ook niet roesten of aanbakken. Daar zorgen ze in de fabriek voor. Bekijk het filmpje op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Nationale pannenkoekdag
  pannenkoekdag.nl
  Nationale pannenkoekdag

  Bak er wat moois van op de nationale pannenkoekdag op 16 maart 2018. Hier vind je alle informatie over deze dag. Met pannenkoekweetjes en heerlijke recepten.

  x
 • Plaatje Kookboeken
  leesplein.nl
  Kookboeken

  Vind je het leuk om te helpen in de keuken? Kies dan eens een kookboek van de lijst met kookboeken die je vindt op het Leesplein. Je vindt er recepten voor de lekkerste pizza’s, leuk versierde pannenkoeken en heerlijke toetjes en nog v eel meer.

  x
 • Plaatje Hoe wordt poedersuiker gemaakt?
  schooltv.nl
  Hoe wordt poedersuiker gemaakt?

  Je kunt het eten op bijvoorbeeld pannenkoeken, poffertjes en wafels: poedersuiker. Suikerkorrels komen van de suikerbiet. Maar hoe wordt poedersuiker precies gemaakt? Bekijk het filmpje op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Hoe werkt een voedselprinter?
  schooltv.nl
  Hoe werkt een voedselprinter?

  Kun je pannenkoeken bakken met een printer? Je zou het misschien niet verwachten, maar er bestaan echt printers waarmee je eten kunt printen! Bekijk het clipje van Studio Snugger op NTR: Schooltv.

  x