Zoeken: seksuele voorlichting

Ik zoek informatie voor groep:
5 6 7 8 leerkrachten iedereen
 • Plaatje Webpad seksuele vorming
  webpad-seksuele-vorming.yurls.net
  Webpad seksuele vorming

  In dit webpad ga je vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Zo kom je veel te weten over seksuele vorming.

  x
 • Plaatje Sexuele voorlichting
  www3.iselinge.nl
  Sexuele voorlichting

  Uitleg voor pubers over allerlei zaken die met seksualiteit te maken hebben.

  x
 • Plaatje Seksuele intimidatie
  schooltv.nl
  Seksuele intimidatie

  Wat is jouw grens? Wanneer is het seksuele intimidatie, wanneer gewoon een vriendschappelijke arm? Jij bepaalt het. Bekijk het filmpje op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Ja dokter Nee dokter
  jadokterneedokter.nl
  Ja dokter Nee dokter

  Wie beslist er eigenlijk wat het beste voor je is als je ziek bent? Moet er rekening worden gehouden met jouw mening? Knappe koppen hebben een speciale wet gemaakt, de WGBO, waarmee dat allemaal wordt geregeld. Meer weten, kijk op deze site.

  x
 • Plaatje Menstruatie
  schooltv.nl
  Menstruatie

  Vrouwen zijn elke maand ongesteld. Dat zijn ze vanaf de puberteit. Hoe ontstaat de menstruatie? Wat gebeurt er als een meisje ongesteld wordt? In deze clip van NTR: Schooltv wordt uitgelegd wat er in het lichaam verandert.

  x
 • Plaatje Puberteit jongen
  schooltv.nl
  Puberteit jongen

  Als een jongen in de puberteit komt, verandert het lichaam. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Een belangrijk moment is de eerste zaadlozing. Kijk maar eens naar dit filmpje op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Puberteit meisje
  schooltv.nl
  Puberteit meisje

  Wat verandert er in het lichaam van een meisje als ze in de puberteit komt? Niet alleen de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Een belangrijk moment is de menstruatie. Kijk maar eens naar dit filmpje op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Week van de lentekriebels
  seksuelevorming.nl
  Week van de lentekriebels

  Van 19 t/m 23 maart 2018 is het de 'week van de lentekriebels'. Het thema is: Anders?! Op veel basisscholen wordt aandacht besteed aan deze week. Over verliefd zijn en alles wat daar mee te maken heeft. Over seks en verschillende soorten relaties. Over wat je voelt en wat je wel of niet wilt.

  x
 • Plaatje Cliniclowns
  cliniclowns.nl
  Cliniclowns

  Op deze site vind je informatie over de cliniclowns. Over wie ze zijn en wat ze doen. Onder de knop 'Voorlichting aanvragen' vind je een formulier waarmee je informatie voor een spreekbeurt kunt aanvragen.

  x
 • Plaatje Stop pesten NU
  stoppestennu.nl
  Stop pesten NU

  Stop Pesten Nu zet zich in om pesten te stoppen. Zij richten zich vooral op voorlichting en preventie. Kijk hier voor hun aanbod en suggesties.

  x