Zoeken: tuinvogels

Ik zoek informatie voor groep:
3 4 5 6 7 8 iedereen
 • Plaatje Tuinvogels in de winter
  teunveldman.nl
  Tuinvogels in de winter

  Foto's van vogels die je 's winters vaak in de tuin vindt.

  x
 • Plaatje Tuinvogeltelling voor scholen
  tuinvogeltelling.nl
  Tuinvogeltelling voor scholen

  Doet jouw school ook mee aan de tuinvogeltelling voor scholen? Tel op vrijdag 27 januari 2017 een half uur de vogels op het schoolplein of in een park in de buurt. Alle informatie vind je op deze site of vraag je juf of meester.

  x
 • Plaatje Beleef de lente
  vogelbescherming.nl
  Beleef de lente

  Kijk live mee in de vogelnesten van de bosuil, de kerkuil en de steenuil, de ijsvogel, de slechtvalk, de grauwe kiekendief, de grote stern, de ooievaar, spreeuw en koolmees. Je kunt de vogels volgen terwijl ze nestelen, broeden en hun jongen voeden. (Bron afbeelding: www.beleefdelente.nl)

  x
 • Plaatje Tuinvogeltelling
  tuinvogeltelling.nl
  Tuinvogeltelling

  Doe in het weekend van 28 en 29 januari 2017 mee aan de Nationale Tuinvogeltelling. Ga een half uurtje voor het raam zitten en tel de vogels in je tuin. Zo help je mee om gegevens te verzamelen voor onderzoek naar vogels. Hoe je moet tellen vind je op de website. Geef daar ook je telling door.

  x
 • Plaatje Tuinvogeltelling app
  tuinvogeltelling.nl
  Tuinvogeltelling app

  De Tuinvogeltelling app van Vogelbescherming Nederland helpt jou een handje om de meest voorkomende vogels bij jou in de tuin te herkennen. Via de app kun je ook het hele jaar door de vogels in jouw tuin bijhouden in een vogeldagboekje. In de app vind je 93 verschillende vogels.

  x
 • Plaatje Vogels in de tuin
  users.bart.nl
  Vogels in de tuin

  Informatie over vogels in de tuin. Klik op het plaatje van de vogel en lees meer.

  x