Spreekbeurt: Park

Wil jij alles weten over de Efteling?

Op deze pagina vind je alle informatie voor jouw spreekbeurt! Hier lees je meer over de geschiedenis van de Efteling, over Anton Pieck, over de attracties, parkshows en entertainment of de sprookjes die je kunt bewonderen in het meest betoverende bos dat er bestaat… Het Sprookjesbos!

Geschiedenis van de Efteling


Wist je dat de Efteling eerst een sportpark was, dat Holle Bolle Gijs al sinds 1959 papier eet of dat de toegangspoort, het Huis van de Vijf Zintuigen, pas sinds 1996 bestaat?

Lees meer

Anton Pieck


Wil jij een spreekbeurt geven over Anton Pieck, de eerste ontwerper van de Efteling? Hier kom jij alles te weten over zijn werk, het ontwerpen in de Efteling en bijzondere verhalen over Anton Pieck. 

Lees meer

Attracties


In de Efteling vind je meer dan 30 attracties. Wil jij je klasgenootjes meer vertellen over achtbanen? Of darkrides? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Lees meer

Parkshows & Entertainment


Van een spectaculaire show waarbij water en vuur samen dansen op de mooiste Efteling-melodieën tot een ontmoet en begroet met Pardoes de Tovernar. Hier ben je aan het juiste adres wanneer jij je spreekbeurt wilt houden over parkshows of entertainment.

Lees meer

Het Sprookjesbos


In het Sprookjesbos kun je maar liefst 30 sprookjes bewonderen. Van het sprookje van Roodkapje tot het verhaal van Pinokkio. Wil jij je klasgenoten hier álles over kunnen vertellen?

Lees meer