Studenten TU Delft winnen hyperloopwedstrijd (week 05)

Ik zoek informatie voor groep:
4 5 6 7 8 iedereen
Meer lezen, kijken of luisteren over Studenten TU Delft winnen hyperloopwedstrijd: Hier vind je een lijstje van de bieb
 • Plaatje Nederlanders winnen prijs met trein van de toekomst
  jeugdjournaal.nl
  Nederlanders winnen prijs met trein van de toekomst

  De hyperloop is een supersnel nieuw vervoersmiddel voor mensen. Studenten van de Technische Universiteit Delft wonnen er in Amerika een wedstrijd mee! Lees erover op de site van het Jeugdjournaal.

  x
 • Plaatje Delft Hyperloop
  delfthyperloop.nl
  Delft Hyperloop

  Studenten van de TU Delft zijn eerste geworden in de finale van een internationale hyperloopwedstrijd. Een hyperloop is een soort trein die met hoge snelheden door een vacuümtunnel schiet. Op deze Engelstalige site vind je alle informatie.

  x
 • Plaatje Onthulling van de trein van de toekomst
  jeugdjournaal.nl
  Onthulling van de trein van de toekomst

  De hyperloop wordt wel de trein van de toekomst genoemd. Dit supersnelle voertuig wordt gebouwd door studenten van de Technische Universiteit in Delft. In juni 2016 werd de hyperloop onthuld. Bekijk het filmpje op de site van het Jeugdjournaal.

  x
 • Plaatje Voortbewegen met een hyperloop
  schooltv.nl
  Voortbewegen met een hyperloop

  Een hyperloop is een ultramodern vervoersmiddel dat razendsnel beweegt. Als je er in zit is het bijna alsof je vliegt. Is dit de toekomst van ons openbaar vervoer? Bekijk het filmpje op Schooltv.nl.

  x
 • Plaatje Wat is de hyperloop?
  zozitdat.nl
  Wat is de hyperloop?

  De hyperloop is een supersnelle trein in een luchtdrukbuis. Hoe werkt dat dan? Lees hier de uitleg.

  x
 • Plaatje Natuurkunde
  docukit.nl
  Natuurkunde

  Natuurkunde is overal: in de regen, op de brug, in het lichtknopje en op de kermis. Natuurkunde is erg geschikt voor nieuwsgierige mensen. Lees er over op de website van Docukit. Meer informatie in dit boekje: Informatie, nr. 390 (De Ruiter's Documentatiecentrum). Kijk in de (school)bieb.

  x
 • Plaatje Techniek
  docukit.nl
  Techniek

  De hele dag zie je techniek om je heen. Alles is ooit door iemand bedacht en gemaakt. Sommige ontdekkingen zijn voor de mens heel belangrijk geweest. Lees er over op de website van Docukit. Meer informatie in dit boekje: Informatie, nr. 22 (De Ruiter's Documentatiecentrum). Kijk in de (school)bieb.

  x
 • Plaatje De toekomst
  samsam.net
  De toekomst

  Voor welke uitdagingen komt de wereld te staan in de toekomst en welke oplossingen zijn er nu al bedacht? Lees erover en bekijk de filmpjes op de website van Samsam.

  x