Zoek op trefwoorden harp

 • Plaatje Harp
  hetklokhuis.nl
  Harp

  Harpiste Lavinia Meijer laat in deze aflevering van Het Klokhuis zien en horen dat harp spelen keihard werken is. De harpsnaren staan strak gespannen, dus er moet stevig geplukt worden om er geluid uit te krijgen. Verder laat ze verschillende harpen zien en laat ze horen welke muziekstijlen je allemaal...

  x
 • Plaatje Harp
  schooltv.nl
  Harp

  Een harp geeft een soort klankkleur het aan het geheel. Je hoort niet altijd de harp als iedereen zit te spelen en als ik niet speel, denk je: "oh, er mist iets!" Bekijk het filmpje op Schooltv.nl.

  x
 • Plaatje Ik componeer
  ikcomponeer.nl
  Ik componeer

  Maak jouw eigen muziekstuk door 'samples' (fragmentjes) van instrumenten te slepen op een tijdlijn. Bekijk ook de video's over de verschillende instrumenten in een orkest.

  x
 • Plaatje Kies je instrument
  kiesjeinstrument.nl
  Kies je instrument

  Blokfluit, piano of saxofoon, welk instrument kies jij? Klik op één van de muziekinstrumenten en bekijk de filmpjes. Die helpen je vast om een keuze te maken. De website bevat ook kleurplaten en een quiz.

  x
 • Plaatje Videoplaat : Orkest
  harmhofstede.nl
  Videoplaat : Orkest

  Wat weet jij over het orkest? Op welke instrumenten wordt er gespeeld? Klik op een oogje op deze plaat en bekijk het filmpje van Schooltv.nl.

  x