Zoeken: canonliedjes

Ik zoek informatie voor groep:
5 6 7 8 iedereen
 • Plaatje Vincent van Gogh (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Vincent van Gogh (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de schilder Vincent van Gogh. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment. Het filmpje bij dit liedje kun je bekijken bij de Schooltv canonliedjes.

  x
 • Plaatje Anne Frank, een kind als jij en ik (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Anne Frank, een kind als jij en ik (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Anne Frank. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Napoleon (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Napoleon (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Napoleon. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Buitenhuizen (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Buitenhuizen (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de grote statige buitenhuizen. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje De Romeinse Limes (Liedje)
  canonliedjes.nl
  De Romeinse Limes (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de Romeinse Limes. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Willem Drees (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Willem Drees (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Willem Drees. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Een hunebed, de tijd staat even stil (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Een hunebed, de tijd staat even stil (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over hunebedden. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje De eerste trein, wat moet je met zo
  canonliedjes.nl
  De eerste trein, wat moet je met zo'n monster (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de eerste spoorlijn. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Eise Eisinga (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Eise Eisinga (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Eise Eisinga. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Erasmus (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Erasmus (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Erasmus. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Europa (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Europa (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Europa. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Floris V (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Floris V (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de Floris V. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje De gasbel (Liedje)
  canonliedjes.nl
  De gasbel (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de gasbel. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje De Grondwet (liedje)
  canonliedjes.nl
  De Grondwet (liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de grondwet. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Hugo de Groot (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Hugo de Groot (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Hugo de Groot. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Hebban olla vogala (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Hebban olla vogala (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de tekst 'Hebban olla vogala nestas'. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Aletta Jacobs (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Aletta Jacobs (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Aletta Jacobs. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Karel de Grote (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Karel de Grote (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Karel de Grote. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Karel V (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Karel V (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Karel de Vijfde. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Kofi (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Kofi (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje over Kofi gaat over de slavernij. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Rembrandt (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Rembrandt (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Rembrandt. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Michiel de Ruyter (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Michiel de Ruyter (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Michiel de Ruyter. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Annie M.G. Schmidt (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Annie M.G. Schmidt (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de schrijfster Annie M.G. Schmidt. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Srebrenica (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Srebrenica (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Srebrenica. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje De televisie, een geniale vinding (Liedje)
  canonliedjes.nl
  De televisie, een geniale vinding (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de geniale vinding: de televisie. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje De Tweede Wereldoorlog (Liedje)
  canonliedjes.nl
  De Tweede Wereldoorlog (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de Tweede Wereldoorlog. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Verzet tegen kinderarbeid (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Verzet tegen kinderarbeid (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over het verzet tegen kinderarbeid in de 19e eeuw. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Vincents kleuren
  schooltv.nl
  Vincents kleuren

  Een liedje uit de Schooltv canonliedjes over de schilder Vincent van Gogh.

  x
 • Plaatje VOC (Liedje)
  canonliedjes.nl
  VOC (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de V.O.C. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Willibrord (Liedje)
  canonliedjes.nl
  Willibrord (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over Willibrord. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x
 • Plaatje Aletta met haar dokterstas
  schooltv.nl
  Aletta met haar dokterstas

  Een liedje uit de Schooltv canonliedjes over Aletta Jacobs, de eerste vrouwelijke student in Nederland. Dankzij Aletta en haar dokterstas mogen meisjes nu alles doen wat jongens ook mogen.

  x
 • Plaatje De watersnood (Liedje)
  canonliedjes.nl
  De watersnood (Liedje)

  Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dit liedje gaat over de watersnood in 1953. Lees de songtekst en luister naar het muziekfragment.

  x