Zoeken: koningsspelen

Ik zoek informatie voor groep:
peuters 1 2 3 4 5 6 7 8 leerkrachten iedereen
 • Plaatje Drie vragen over de Koningsspelen
  jeugdjournaal.nl
  Drie vragen over de Koningsspelen

  Het Jeugdjournaal geeft antwoord op drie vragen over de Koningsspelen 2019: Hoe lang bstaan de Koningsspelen? Waarom hebben ze dit bedacht? Is het ieder jaar hetzelfde?

  x
 • Plaatje Koningsspelen
  koningsspelen.nl
  Koningsspelen

  De Koningsspelen zijn op vrijdag 12 april, een vrolijke en gezellige sportieve dag voor alle kinderen van de basisscholen in Nederland en op de Nederlandse Antillen. De dag begint met een gezond en feestelijk Koningsontbijt, gevolgd door de Koningssportdag, vol beweging voor alle kinderen. Het thema...

  x
 • Plaatje Koningsspelen
  jeugdbieb.nl
  Koningsspelen

  De Koningsspelen zijn op vrijdag 12 april, een vrolijke en gezellige sportieve dag voor alle kinderen van de basisscholen in Nederland en op de Nederlandse Antillen. De dag begint met een gezond en feestelijk Koningsontbijt, gevolgd door de Koningssportdag. Dans, zing en sport jij ook mee? Meer weten?...

  x
 • Plaatje Okido (Officiële Koningsspelen videoclip)
  kvk.bnnvara.nl
  Okido (Officiële Koningsspelen videoclip)

  Op 21 april 2017 vinden weer de Koningsspelen plaats. Lekker sporten en bewegen. Kinderen voor Kinderen helpt je een handje met het lied 'Okido'. Zing en dans jij ook mee? Bekijk hier de videoclip.

  x
 • Plaatje Fitlala (Kinderen voor Kinderen)
  kvk.bnnvara.nl
  Fitlala (Kinderen voor Kinderen)

  Op 20 april 2018 vinden weer de Koningsspelen plaats. Lekker sporten en bewegen. Kinderen voor Kinderen helpt je een handje met het lied 'Fitlala'. Zing en dans jij ook mee? Op deze pagina vind je de dansinstructie, de zangles, de bladmuziek, de songtekst en de vlog over het opnemen. Bekijk hier de clip:

  x
 • Plaatje Hupsakee!
  kvk.bnnvara.nl
  Hupsakee!

  Op 22 april 2016 vinden weer de Koningsspelen plaats. Lekker sporten en bewegen. Kinderen voor Kinderen helpt je een handje met het lied 'Hupsakee'. Zing en dans jij ook mee? Hier vind je de videoclip, de dansinstructie, de tekst en de bladmuziek.

  x
 • Plaatje Okido (Dansles)
  kvk.bnnvara.nl
  Okido (Dansles)

  Op 21 april 2017 vinden weer de Koningsspelen plaats. Lekker sporten en bewegen. Kinderen voor Kinderen helpt je een handje met het lied 'Okido'. Dans jij ook mee? Demi legt je de dans stap voor stap uit in deze videoclip.

  x
 • Plaatje Pasapas
  schooltv.nl
  Pasapas

  Pasapas is het vrolijke lied van Kinderen voor Kinderen bij de Koningsspelen 2019. Tijd om uit je stoel te komen en lekker mee te zingen en dansen! Bekijk het filmpje van Kinderen voor Kinderen op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Doe de Pasapas (KInderen voor Kinderen)
  kvk.bnnvara.nl
  Doe de Pasapas (KInderen voor Kinderen)

  Op 12 april 2019 vinden weer de Koningsspelen plaats. Lekker sporten en bewegen. Kinderen voor Kinderen helpt je een handje met het lied 'Pasapas'. Zing en dans jij ook mee? Op deze pagina vind je de video, de dansinstructie, de zangles, de songtekst en de vlog over het opnemen. Bekijk hier de clip:

  x
 • Plaatje Zo dans je Pasapas
  schooltv.nl
  Zo dans je Pasapas

  Meedansen met de moves van Pasapas? Schud je benen los en doe mee aan de dansles. Dan ben jij helemaal klaar voor de koningsspelen! Bekijk het filmpje van Kinderen voor Kinderen op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Zo dans je Pasapas (eenvoudige versie)
  schooltv.nl
  Zo dans je Pasapas (eenvoudige versie)

  Het lied voor de Koningsspelen 2019 heet Pasapas! Gaat de dans van de Pasapas iets te snel voor je? Dans dan hier mee met de iets minder snelle versie van de Pasapas! Bekijk het filmpje van Kinderen voor Kinderen op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Zo zing je Pasapas
  schooltv.nl
  Zo zing je Pasapas

  Wil je ook meezingen met het koningsspelenlied van Kinderen voor Kinderen? Doe dan gauw mee aan de zangles bij Pasapas! Bekijk het filmpje van Kinderen voor Kinderen op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Bewegen is gezond
  karaokekvk.bnnvara.nl
  Bewegen is gezond

  Zing lekker mee met de karaokeversie van het Kinderen voor Kinderen-lied 'Bewegen is gezond'.

  x